Global OEM / ODM
Pemurni cai profésional & Pabrik dispenser cai, nawiskeun jasa OEM sareng ODM global.

Garapan euyeub
OLANSI geus diadegkeun dina 2009, produsén kalawan leuwih 10+ taun pangalaman.

Service nyugemakeun
Pangiriman gancang, harga kalapa, kualitas luhur, sareng jasa jangka panjang ka klien kami.

OLANSI Healthcare Co., Ltd. mangrupikeun produsén téknologi tinggi anu séhat sareng ramah lingkungan pikeun nyucikeun cai, dispenser cai, mesin cai hydroen, nyucikeun hawa, inhaler hidrogén sareng saterasna. Pangalaman langkung ti 10 taun, kalayan program panalungtikan sareng pamekaran terpadu. kagiatan urang ngawengku panalungtikan, ngembangkeun, suntik, assembling, jualan na sanggeus jualan.
Kami sumber murni solusi kualitas purifiers cai, nyucikeun hawa, maker cai hidrogén jeung produk kaséhatan séjénna. Kami nyayogikeun palanggan kami kalayan jasa OEM sareng ODM Profesional, sareng ruku OLANSI mangrupikeun salah sahiji pabrik produk purifikasi OEM 5 panggedéna di Cina. Urang ngajual ka leuwih 20 nagara jeung pasar konci na omzet taunan leuwih $100 juta.

Cai-euyeub hidrogén

RO Reverse Osmosis Mémbran

Pemanasan Gancang, / 3 Detik Bakal Panas

Kontrol Suhu acak

Multiple Filtering

Seri Dispenser Cai

Runtuyan nyucikeun cai

Hidrogén Cai Dispenser Series

Hidrogén Cai Cup Series

Buah Jeung Sayuran Purifier Series

Air Purifier Series

Hidrogen Inhaler Series

Beauty Instrumen Series

Majelis Robotic

Jalur nyucikeun cai

Line Filter nyucikeun cai

Lab cai

Air Purifier Line

Hawa nyucikeun Filter Line

FAQ
Patarosan anu sering ditaroskeun

Ieu sababaraha tip gancang penting di handap. Henteu mendakan jawaban pikeun patarosan anjeun, leupaskeun email ka daniel@olansgz.com sarta staf dedicated kami bakal ngabales dina 24 jam.

Leres, sadaya produk urang tiasa nawiskeun jasa OEM / ODM global.

Sumuhun, Anjeun bisa meuli sampel ti kami.

DHL, Fedex, UPS, TNT jsb nurutkeun kabutuhan konsumén '.

Garansi sataun pikeun sadaya modél urang.

500pcs pikeun OEM, upami pakét nétral, MOQ nyaéta 200pcs.

Biasana éta 30 poé kalénder, tapi gumantung kana PO. kuantitas.

parantos ditambihan kana karanjang anjeun.
Parios